Mysteryland ruim van tevoren uitverkocht

Met 21 podia en een line-up van headliners, internationale kunstenaars, veelbelovend talent en spirituele ontdekkingsreizigers heeft Mysteryland ook weer dit jaar weer alle kaarten verkocht. Het langst lopende elektronische muziekfestival ter wereld vindt op zaterdag 23 augustus plaats in Haarlemmermeer. Mysteryland trekt dit jaar bezoekers uit 56 landen.

Iedereen die van elektronische muziek, cultuur en kunst houdt zijn of haar hart ophalen tijdens Mysteryland. Onder meer Hardwell, Martin Garrix, Chris Liebing, Loco Dice, Bass Modulators, Trafassi betreden één van de 21 podia. Zo ongeveer elke muziekstijl wordt vertegenwoordigd. Van EDM tot obscure wereldmuziek, van trap tot tropische acts en van beukende techno tot melodieuze house. Daarnaast is er volop ruimte voor lokaal talent.

Maar er is meer dan muziek, want het festival richt zich steeds meer op een breed scala van kunstvormen waarbij internationale kunstenaars worden aangetrokken. Door middel van interactieve installaties, betoverende lichtkunst, spirituele sessies, absurde performances, hedendaagse literatuur, een kunstroute en stiekeme verdwaalpaadjes wil Mysteryland haar bezoekers uitdagen om op avontuur te gaan. Het ontdekken van het onbekende staat hierbij voorop.

Mysteryland vindt het belangrijk dat haar feestende bezoekers goed te eten en te drinken krijgen. Daarom is er op het festival een ruim aanbod aan biologisch, lokaal, fair trade, vegetarisch, veganistisch, gluten- en lactosevrij voedsel. Natuurlijk kan de festivalganger ook gewoon een patatje halen of op sterrenniveau eten in een echt restaurant.

Meer info: www.mysteryland.com

Related Posts
  1. Mysteryland 2009
  2. Grachtenfestival 2008 verwelkomde ruim 68.000 bezoekers
  3. 538 Dance Department live vanaf Mysteryland
  4. Mystery Land 2008 uitverkocht
  5. Indian Summer Festival uitverkocht
This entry was posted in Festival, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.