8e Contourium Theater SalesCongres 26 april in Lelystad

Donderdag 26 april organiseert Contourium voor de 8ste keer het jaarlijkse Theater SalesCongres in het Agora Theater in Lelystad. Thema van dit congres is ‘Eight Days a Sale’. Ruim driehonderd salesmanagers en verkopers van grote, middelgrote en kleine organisaties zijn aanwezig en worden geboeid door de inspirerende presentaties van diverse sprekers.

Theater/Businessprogramma
Het Theater SalesCongres heeft ook dit jaar weer een uiterst boeiend en afwisselend programma. De combinatie van theater en business is uniek in Nederland waardoor het congres de aandacht trekt van gerenomeerde organisaties zoals Rabobank, ABNAMRO, Achmea en CAP Gemini. Naast aanwezigen van deze organisaties zijn ook werknemers van onder andere Transavia, Exact en AGIS vaste deelnemers van dit bijzondere event.

The Beatles als metafoor
Keynote spreker professor Erik van Vooren heeft na negentien jaar ervaring en duizenden presentaties inmiddels zijn sporen als spreker verdiend. Deze boeiende spreker vertelt u alles op het gebied van effectieve communicatie. Hij neemt u mee naar een inspirerende dimensie op het gebied van teambuilding. In zijn verhaal dienen de geschiedenis en uitspraken van The Beatles als metafoor. Essentie van zijn presentatie is dat teambuilding leidt tot meer creativiteit en effectiviteit.

Fenomeen Korting
Spreker Edwin van der Smissen heeft leiding gegeven aan middelgrote en grote salesteams binnen de retail en business to business organisaties. Als ervaren salestrainer vertelt hij u alles over het fenomeen kortingen.

Cold Calling
Daniel Frances, schrijver van het boek ‘The Cold Call Bible’ geeft trainingen aan bedrijven over hoe zij hun omzet kunnen verhogen door middel van cold calling en diverse gesprekstechnieken. Hij geeft u op een creatieve manier handvatten om geen watervrees meer te hebben als het om cold calling gaat.

Psychologie achter beïnvloeding
Effectiviteit en resultaatgericht zijn kernwoorden die op onze spreker Richard van Houten van toepassing zijn. Deze expert op het gebied van persoonlijke effectiviteit weet u tot het eind van zijn presentatie moeiteloos te boeien met zijn inspirerende onderwerpen op het gebied van beïnvloeding.

Zilveren Contouriumpenning 2012
Cees Vingerling, commercieel directeur bij de Rabobank, reikt tijdens het congres de Zilveren Contouriumpenning uit. Deze prijs wordt inmiddels voor de vierde keer uitgereikt aan een door een professionele jury uitgekozen winnaar/winnares. De jury beoordeelt op basis van feiten en achtergronden. De persoon heeft zich op een bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt op het salesvakgebied. Compententies die daarbij een rol spelen zijn professionaliteit, loyaliteit en inzet.

Achtergrond Contourium
Na 21 jaar is Contourium inmiddels een gevestigd begrip binnen zakelijk Nederland. Helpen bij het verhogen van de slagvaardigheid van mensen en organisaties is de visie van Herman Meijer, oprichter van Contourium. Herman organiseert samen met zijn vrouw Wil het drukbezochte jaarlijkse Theater SalesCongres. Daarnaast verzorgen Herman en een team van professionals diverse trainingen en workshops onder andere op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en verandermanagement.

Informatie over het congres:
Plaats : Agora Theater, Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad
Aanvang: 13:00 – 19:30 uur
Kosten : € 295,00 exclusief btw
Direct aanmelden voor het Theater SalesCongres:
http://www.contourium.nl/salescongres.html

Related Posts
  1. Warande Fair in Lelystad
  2. Theater Agora in Lelystad dik tevreden over kaartverkoop
  3. Denktriatlon op Tweede Pinksterdag in Lelystad
  4. Stichting Artifest organiseert groots cultureel festival in Lelystad
  5. Beurs Woonfestival in Lelystad
This entry was posted in Business, Flevoland, Lelystad, Uncategorized. Bookmark the permalink.