Samenwerking tussen Happy Company en Endemol

30-03-2009 – Happy
Company gaat het succesvolle televisieformat ‘Fear Factor’
conceptueel vertalen tot bedrijfsevenement.

Het bekende TV-programma krijgt de primeur in de samenwerking tussen Happy Company en Endemol Nederland. Vanaf april zal ‘Fear Factor’, waarin alles draait om bloedstollende stunts en beproevingen, op diverse locaties in Nederland te boeken zijn. De lancering is dinsdag 31 maart op de beurs EvenementContact in Amersfoort. Happy Company en Endemol zijn met elkaar in gesprek om ook andere bekende televisieformats om te zetten naar een bijzonder bedrijfsevenement.

Creatieve en professionele evenementen
‘Fear Factor’ is een concept dat zich perfect leent voor een vertaalslag naar een evenement. Geheel passend binnen de rol van Endemol als content marketeer geldt voor meerdere succesvolle televisieformats dat op termijn een lijnextensie denkbaar is. John Bes, algemeen directeur Happy Company: “Voor Happy Company illustreert de samenwerking de filosofie van het bureau om creatieve en professionele bedrijfsevenementen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. De nieuwe programma’s zijn een mooie aanvulling op het brede aanbod van actieve en sportieve evenementen.”

Endemol

Endemol is een toonaangevende internationale ontwikkelaar en producent van content voor televisie, online en mobiel. De onderneming, met het hoofdkantoor in Nederland, heeft dochterondernemingen en joint ventures in meer dan 25 landen.

Happy Company

Happy Company is met Amsterdam Sports & Events Company in 1996 gestart als Amsterdamse ‘groepsuitjes’-specialist. Inmiddels is Happy Company uitgegroeid tot een full service evenementenbureau door een cumulatie aan specialistische labels en medewerkers, met  zelfstandige vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Voor meer informatie zie : www.happycompany.nl

Related Posts
  1. Succesvolle samenwerking Events Company Group en A-labels
  2. Samenwerking Amsterdam Village Company & Top Tours
  3. John de Mol biedt mee op Endemol
  4. Happy Company: Leuker werken, werkt beter
  5. Topman Endemol stapt op
This entry was posted in Radio en TV. Bookmark the permalink.