Nationale tennis toppers op het Zwolse Pinkerstertournooi

Op 11, 12 en 13 juni a.s. wordt voor de 22-ste maal het Pinkstertoernooi georganiseerd. Aan dit toernooi kunnen tennissers van 30 jaar en ouder deelnemen. In 2011 bestaat tennisclub ‘De Pelikaan’ 50 jaar. In het kader van dit jubileum spelen twee proftennissers, onder andere bekend van de Davis Cup, op vrijdag 10 juni een demonstratiepartij. Met Jesse Huta Galung zijn al vergaande afspraken gemaakt. Toernooiresultaten in de week voor Pinksteren bepalen of hij bij ZTC De Pelikaan kan spelen. De komst van de andere topper is afhankelijk van toernooiresultaten op Roland Garros.

De opbrengsten van de demonstratiepartij en de gelden, die deelnemers schenken zullen ten goede komen aan de stichting ‘Ad Huiberts’. Deze stichting heeft als motto: `Elk kind heeft recht op mogelijkheden om te sporten, ook gehandicapte kinderen.` Het Pinkstertoernooi en ZTC De Pelikaan in haar 50ste jaar van bestaan geeft op deze manier extra aandacht aan deze groep kinderen. Meer informatie over de stichting ‘Ad Huiberts’ kunt u vinden op: http://www.adhuiberts.nl

De feestelijke opening van het Pinkstertoernooi 2011 is op vrijdag 10 juni om 18:00 uur. Het is een mooi programma met als hoogtepunt de demonstratiepartij met nationale toppers van zeven tot acht. Na de demonstratiepartij is er gelegenheid voor twee spelers ‘uit het publiek’ om een dubbel te spelen met de tennistoppers. De plekken worden per opbod verkocht en de gelden komen ten goede van Stichting Ad Huiberts. Dit is dé mogelijkheid om samen met de nationale toppers een onvergetelijke tenniservaring op te doen!

Rond 20:30 uur een veiling plaatsvinden van diverse gesigneerde artikelen. Ook hiervan komt de opbrengst ten goede komen aan de stichting ‘Ad Huiberts’.

Om 21.00 uur start het Pinkstertoernooi 2011 met haar eerste speelronde.

Related Posts
  1. Zwolse Halve Marathon: naast lopen veel muzikale optredens
  2. Landstede toppers bij elkaar in Schouwburg Odeon
  3. Prinses Laurentien start Nationale Voorleesdagen met Het Nationale Voorleesontbijt
  4. ABN AMRO World Tennis Tournament
  5. Zwolse Halve Marathon Festival op 9 juni 2007
This entry was posted in Feest special: Pinksteren, Sport, Zwolle. Bookmark the permalink.