Verwachte run op kaarten voorstellingen ‘Even geduld a.u.b!’ Jochem Myjer

Op zaterdag 11 juni, om 11:00 uur, start de kaartverkoop aan de kassa van de Koninklijke Schouwburg Den Haag voor de eerste reeks voorstellingen (22-25 mei 2012) van Even geduld a.u.b! van Jochem Myjer. De voorverkoop in andere steden werd gekenmerkt door grote drukte aan de kassa’s.

Om 11.30 uur wordt in de foyer van de Koninklijke Schouwburg Den Haag het allereerste exemplaar van het nieuwe magazine OSCAR van de Koninklijke Schouwburg gepresenteerd door directeur Oscar Wibaut. OSCAR vervangt de traditionele brochure.

Jochem Myjer
Even geduld a.u.b! is van dinsdag 22 t/m vrijdag 25 mei en van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2012 te zien in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Kaarten voor de eerste reeks voorstellingen (dinsdag 22 mei t/m vrijdag 25 mei 2012) zijn zaterdagmorgen alleen aan de kassa verkrijgbaar. Vanaf 17.00 uur is het ook mogelijk om online via www.ks.nl kaarten te bestellen. Per persoon kunnen maximaal 4 kaarten gekocht worden.

De verkoop van de tweede reeks voorstellingen (dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2012) start op zondag 4 september tijdens het Haags Uit Festival.

Meer informatie over Jochem Myjer

 

 

Related Posts
  1. Voorstellingen Schouwburg Almere vanaf 25 februari 2009
  2. Jochem Myer in Stadstheater Zoetermeer
  3. Almeerse stratenstrijd om kaarten Najib Amhali
  4. Wegens succes extra kaarten in de verkoop voor Dogtroep in Dordrecht
  5. Jochem Myjer aan de kassa van schouwburg Almere
This entry was posted in Den Haag, Koninklijke Schouwburg, Theater. Bookmark the permalink.