Doe mee met de voorrondes NK Knikkeren 2008 in Anna Paulowna

28-05-2008 – Sportservice Schagen organiseert op 28 mei het 2e Noordkop Knikkerkampioenschap in Anna Paulowna. Voorafgaand aan dit evenement worden op diverse dagen en plaatsen in de Noordkop voorrondes gehouden waar geknikkerd wordt voor deelname aan de grote finale in mei.

Deelnemers
Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen aan de voorrondes deelnemen. Op diverse schoolpleinen in de Noordkop organiseert Sportservice Schagen de komende weken voorrondes voor het Noordkop Knikkerkampioenschap van 2008. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een of meerdere voorrondes. Hier kunnen zij meedingen naar een finaleplaats voor het NK Knikkeren, gehouden op woensdagmiddag 28 mei in Anna Paulowna.

Programma van de voorrondes
De eerste voorronde vindt plaats op woensdag 2 april op het schoolplein van de Theresiaschool in Warmenhuizen. Vanaf 13.30 uur is het knikkerteam van Sportservice Schagen daar aanwezig. Maandag 7 april, na schooltijd (15.30 uur), wordt er geknikkerd in de gemeente Wieringermeer, op het schoolplein van basisschool Don Bosco in Wieringerwerf. Op 9 april kunnen kinderen van 13.30-15.00 uur in Schagerbrug hun knikkerkunsten vertonen tijdens de Sportinstuif in/bij Sporthal de Molentocht. Een overzicht van alle voorrondes voor het NK Knikkeren van 2008 is te vinden op http://www.sportserviceschagen.nl/. Deelname aan het knikkeren is gratis en opgeven is niet nodig. Knikkers worden meegenomen door de organisatie.

Related Posts
  1. Bloemendagen 2008 in Anna Paulowna
  2. Voorrondes bandcompetitie Waterproof
  3. Namen bands voor voorrondes Waterproof 2008 bekend
  4. Voorrondes WK-Gaming 19 en 20 mei in Enschede
  5. Voorrondes WK-Gaming 19 en 20 mei in Enschede
This entry was posted in Anna Paulowna, Noord-Holland. Bookmark the permalink.