Terug naar het jaar 1350 en beleef de middeleeuwen

12-01-2009 – Een unieke vakantiemogelijkheid biedt zich aan in het historische stadje Gravendam in Archeon. Overdag en ‘s avonds een fijn programma samen met de medebewoners van de stad.

Overdag bezig zijn met activiteiten als broodbakken, houthakken, de maaltijd voorbereiden, helpen in de tuin, de stallen of bij de ambachtslieden; kortom, echt leven in de middeleeuwen.

Ook de kinderen kunnen zich uitstekend vermaken met authentieke spelletjes, in de speeltuin of met één van de speurtochten. ‘s Avonds een mooie wandeling, nog even knutselen aan de rieten mand en als afsluiting een gezellig kampvuur.

Geen telefoon, geen horloge, geen krant of televisie. Overnachten is mogelijk in de authentieke middeleeuwse huizen. Mooie ruime vertrekken variërend van 12, 14 en 18 m². Allen duurzaam ingericht met eiken houten vloer, mooie meubelen en een royaal eiken houten bed. Uiterst comfortabel, ruim en sfeervol. 

Ook is het mogelijk te overnachten in één van de grote Riddertenten. Vooraf uitgebreide informatie over het leven en wat men te wachten staat.

Voor iedereen fraaie middeleeuwse kleding en schoeisel en ook de maaltijden bestaan uit ingrediënten die passend zijn.

Tijdens de Vakantiebeurs, welke gehouden wordt in de Utrechtse Jaarbeurs van 14 t/m 18 januari, zal deze unieke vakantiemogelijkheid gepresenteerd gaan worden.

Archeon is te vinden in hal 12 standnummer A060.

Meer informatie: www.archeon.nl

Related Posts
  1. Wil jij terug naar de 80′s & 90′s? Win vrijkaarten.
  2. Bezoek de film “Brief voor de Koning” en wordt tot ridder geslagen in Archeon
  3. 12 en 13 april Weekend van het Ambacht
  4. Wilt u ook naar Motorbeurs Utrecht? Win vrijkaarten!
  5. Bad Nieuweschans terug naar de Keltische Middeleeuwen
This entry was posted in Alphen aan den Rijn, Musea, Zuid-Holland. Bookmark the permalink.