12 hours of Lucien Foort @ Billabong Beach

Op 2 augustus 2009 gaat één van Nederlands leading DJ’s, battlen met de
tijd. 12 uur lang zal Lucien Foort achter de deks staan, om het publiek
mee te nemen op een muzikale treinreis.

Denderend, langs beach house, vocal house, deephouse, classic house en door naar de heftigere house genres. Er is geen voorbedacht plan, alleen de garantie dat als je instapt, je geheel begeleid door de Dreadman himself, 12 uur later op het eindpunt beland. Hoe dat precies gaat gebeuren, blijf voor als nu nog een vraagteken, ook voor Lucien zelf. Dit gaat voorbij het routine werk, dit gaat om het pakken van het moment waarbij publiek en DJ bij elkaar komen en begeesterd raken.

De tijdsgeest
Grootheid Danny Tenaglia, geeft al jaren het voorbeeld, als het gaat om langdurige DJ sets. Voor minder dan 8 uur stapt de house goeroe zijn bed niet uit en van 24 uur sets, wordt hij pas echt vrolijk. Dit heeft Lucien naast zijn eigen ervaring met langdurige sets geïnspireerd, om de uitdaging van 12 uur aan te gaan. Met name tijdens zijn buitenlandse boekingen in onder andere, Zuid-Amerika en Australië, kwam hij tot de conclusie dat, zodra je uit je routine van een korte set wordt getrokken, je tot hele nieuwe en vaak magische ontdekkingen komt. Samen met het publiek bouw je aan een muziekstuk, zonder begin en zonder eind. Dat is zoveel heftiger, dan in je studio of onderweg op je laptop nieuwe platen te bespeuren.

Foort aan het woord
“Draaien en muziek maken zit mij al vanaf jongs af in mijn bloed, daarom wil ik ook de uitdaging aangaan om een 12 uur lange set neer te zetten. Ik heb al 5 uur en 8 uur sets gedraaid in mijn carrière, dus is 12 uur nu voor mij de ultieme uitdaging, die ik graag samen met mijn fans aan ga, aldus Foort.”

12 Hours of Lucien Foort @ Billabong Beach
De setting van dit geheel gratis toegankelijke 12 Hours of Lucien Foort event is Billabong Beach (zwarte pad Scheveningen). Rain or shine; Lucien Foort geeft op deze prachtige locatie precies om 12.00 uur acte de présence om vervolgens 12 uur later zijn set te beëindigen, zoals alleen hij dat kan. Om het onbetrouwbare Nederlandse weer voor te zijn, is de buiten area van Billabong Beach volledig overdekt. Dus geen reden meer om deze legendarische dag te missen, save the date!

We keep in touch

Voor alle inns en outs over de 12 hour experience met Lucien kun je terecht op www.lucienfoort.com. Houdt het volgende persbericht in de gaten voor meer FOORT news!

Up-coming event: 8 augustus Foort on Wheels @ Fit For Free Dance Parade & Lucien Foort & Friends Afterparty.

Meer informatie: www.billabongbeach.nl

Related Posts
  1. Panama presents Sandy Rivera & Lucien Foort
  2. Afterparty Danceparade met Lucien Foort in Prinsestheater
  3. Benny Rodrigues & Lucien Foort bij F*CKERS! @ Barefoot Scheveningen
  4. Lucien Foort verbindt naam aan sieraden- en T-shirtlijn
  5. Don Diablo, Lucien Foort en Baggi Begovic lanceren nieuwe avond in Amsterdam Marcanti
This entry was posted in Scheveningen, Uitgaansleven, Zuid-Holland. Bookmark the permalink.