Adidas Ladiesrun Rotterdam op 19 juni 2011

De adidas Ladiesrun is een jaarlijks terugkerend loopevenement over twee afstanden (5 en 10 km) in één van de meest hippe steden van Nederland, Rotterdam!

Wat de adidas Ladiesrun uniek maakt, is dat dit lifestyle sportevenement uitsluitend georganiseerd wordt voor vrouwen. Daarnaast kun je de adidas Ladiesrun perfect combineren met wellness, shoppen en swingen. Kortom een lifestyle sportevenement waar je als vrouw bij moet zijn als deelnemer of als toeschouwer!
De adidas Ladiesrun: Sporten, Shoppen, Swingen!

De adidas Ladiesrun is een loopbelevenis die je niet mag missen, met entertainment (o.a. een DJ en demonstraties), een speciale loungegelegenheid en een fair op de LadiesPlaza in Ahoy Rotterdam. De adidas Ladiesrun is een aantrekkelijke combinatie van samen sporten, shoppen en gezellig swingen met je vriendinnen.
adidas Ladiesrun 'Bigger & Better'

Dit jaar wordt op zondag 19 juni 2011 het eerste lustrum van het gezelligste hardloopevenement van Nederland gevierd! Door de enorme toeloop van de voorgaande jaren gaan we het nu nog grootser en beter aanpakken, het epicentrum bevindt zich namelijk dit jaar in Ahoy Rotterdam. We kunnen je nu een nog hoger serviceniveau bieden. Daarnaast groeien we in aantal deelnemers. Kortom: Bigger & Better!
adidas Ladiesrun steunt Pink Ribbon

Deelneemsters aan de adidas Ladiesrun kunnen bij inschrijving een bedrag doneren aan Stichting Pink Ribbon. Het ingezamelde bedrag is voor de volle 100% voor Stichting Pink Ribbon. Samen lopen en geld ophalen voor het goede doel is een perfecte combinatie die door Like2Run (organisatie adidas Ladiesrun) van harte ondersteund wordt!
Start én finish in Ahoy Rotterdam

Voor het eerst zal de adidas Ladiesrun starten in Ahoy Rotterdam. Diverse popsterren en toptennissers hebben hun opwachting hier al eens mogen maken. Nu krijg jij de kans!

De start zal plaatsvinden op het grote plein voor Ahoy Rotterdam. Hier word je ook klaargestoomd voor de loop tijdens de warming-up. Vervolgens loop je zowel met de 5 als de 10 km Loop tweemaal door het bruisende centrum op LadiesPlaza in Ahoy Rotterdam. Dit zorgt voor een unieke ervaring! Ook in dit opzicht is de adidas Ladiesrun een uniek lifestyle sportevenement.
Hardlopen met je collega's

Samen met collega's en relaties kun je op zondag 19 juni sporten, shoppen en swingen. Er kan gekozen worden uit de afstanden 5 km en 10 km. Lijkt het je leuk om samen met je collega's te gaan hardlopen? Schrijf dan ook je collega's in voor de Business Runs  tijdens de adidas Ladiesrun.

Related Posts
  1. Neil Diamond 9 & 11 juni 2011
  2. Ahoy Rotterdam start eigen congresorganisatie
  3. J&G Brand Experience wint pitch Ahoy Rotterdam
  4. Rotterdam laat een maand lang haar vrouwelijke kanten zien
  5. North Sea Jazz begint al op Rotterdam Centraal
This entry was posted in Rotterdam, Sport. Bookmark the permalink.