Zesde editie meezingavond Tilburg Zingt

20-04-2009 – Op 29 april vindt voor de zesde keer Tilburg Zingt plaats. Tijdens deze meezingavond op het Koningsplein worden onder begeleiding van diverse koren bekende liedjes gezongen door de koorleden en het publiek.


De avond begint om 20.30 uur met het Tilburgs Volkslied en eindigt om 24.00 uur met de eerste twee coupletten van het Wilhelmus.

Dit jaar staan de volgende koren op het podium: De Liederenkring, Sarto mannenkoor, Zanggroep Joy, Family Toppers, Zanggroep Kwint, Motuna Feo, Cantique en Inbetween. De koren zingen een geheel vernieuwde playlist. Tilburger Marc Meeuwis en Antwerpenaar Marc d'Hollander presenteren de avond. Bij diverse stands is het mogelijk om eten en drinken te kopen. Voor mensen die slecht ter been zijn is een tribune geplaatst. Het promotieteam van het Brabants Dagblad zorgt er dit jaar voor dat iedereen in het bezit komt van een krantje met daarin alle teksten van de te zingen liedjes.

Talent gezocht voor Jong Tilburg Zingt

Op Koninginnedag, donderdag 30 april, is het de beurt aan Jong Tilburg Zingt. Wij zijn op zoek naar enthousiaste kinderen tussen de 4 en 12 jaar die graag een liedje zingen en niet bang zijn om op een podium te staan. In het koor voor Jong Tilburg Zing is nog plaats voor 30 kinderen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar charlotte.maasen@tilburg.nl. Vermeld hierin de naam, leeftijd en adres van het kind. Jong Tilburg Zingt begint om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur en wordt gepresenteerd door Nol Havens.

Kijk voor meer informatie op http://www.tilburgzingt.nl/.

Related Posts
  1. Atletiektoernooi basisonderwijs in Tilburg
  2. Voorbereidingen openingsspektakel Tilburg 2009 in volle gang
  3. Zesde editie Rockarty festival Enschede
  4. Tros muziekfeest op het plein tilburg
  5. Willem II zingt mee met Tilburg
This entry was posted in Muziek, Tilburg. Bookmark the permalink.