WIJ Feest Scheveningen 26 juni 2011

Deze midzomeravond wordt geopend door DE man die sinds dag 1 van Strandclub WIJ de organisatie van de WIJ Feesten voor zijn rekening nam… ARSHAD! Begin 2011 is Arshad naar Curacao vertrokken om het WIJ gevoel over te brengen op het Caribisch gebied. Deze editie van het WIJ Feest is hij echter speciaal teruggevlogen om als onze Special Guest de avond in te luiden!

Fedor Limjoco, Resident sinds de begindagen van WIJ, neemt het stokje over om WIJ verder op te warmen. De avond ervoor draait hij in Odessa (Oekraine) om de dag erna thuis te komen bij WIJ…

De Main Act van de avond is niet zomaar een act. WIJ nodigen RISK SOUND SYSTEM uit, een groep die wekelijks de beste clubs doet exploderen! Hun eigen avond “Body Music” is een van de meest bezochte en gewaardeerde clubavonden die ons land kent. O.a. Jimmy Woo, Club Rex, Panama en Musk zijn reeds gevallen voor de charme van deze groep. En wie herinnert zich niet de memorabele edities van Body Music in Square….?

De avond wordt afgesloten door de mannen van Link2Party: The Brothers in the Booth. Bekend als dance correspondenten in de Internationale Dance Scene, maar inmiddels berucht als grote upcoming talents! Deze Bros. hebben op de meest waanzinnige events gestaan en kunnen rekenen op enorm support van artiesten als Erick Morillo.

Na de waanzinnige Grand Opening 2011 van Strandclub WIJ belooft het opnieuw een memorabele avond te worden. Traditiegetrouw vindt het WIJ Feest plaats op de laatste zondag van de maand, zo ook op 26 juni.

Het WIJ Feest
Zondag 26 juni 2011
Strandclub WIJ
18.00 – 00.00
Entrée: 15 EURO
Line Up: Risk Sound System, Brothers in the Booth, Fedor Limjoco,
Arshad & MC Choral

Website: www.strandclubWIJ.nl

Related Posts
  1. Lino & Friends vrijdag 10 juni 2011
  2. Pinkpop 2011 te volgen via Nederland 3, 3FM en 3VOOR12
  3. EuroGames 2011 van 20 t/m 24 juli 2011
  4. Factor 10 Feest met Joey Negro in Strandclub WIJ
  5. Strandclub WIJ voor derde jaar beste strandtent van Scheveningen
This entry was posted in Muziek, Scheveningen, Strandfeesten. Bookmark the permalink.