M-Lab on Tour in seizoen 2010-1011

07-05-2009 – In seizoen 2010-2011 gaat M-Lab op verzoek van verschillende schouwburgdirecties on Tour. Twee eigen producties gaan op reis: één bestaande musical en één geheel nieuw geschreven productie (tekst en muziek).

De bestaande productie is bekend: Into the Woods van Stephen Sondheim.. Geprobeerd wordt de oorspronkelijke cast uit 2007 met onder meer Vera Mann, René van Kooten en Freek Bartels bij elkaar te krijgen. Later wordt in samenspraak met de deelnemende schouwburgen de beste nieuwe M-Lab-productie bepaald.

M-Lab opende in september 2007 haar deuren met als doel inhoudelijke en artistieke muziektheaterproducties te produceren als aanvulling op het bestaande repertoire. Veertien producties zijn te zien geweest in het eigen theater in Amsterdam-Noord. Nu, twee jaar na opening van het laboratorium voor muziektheater, blijkt ook in het land belangstelling te zijn voor de kenmerkende M-Lab producties.

De theaters die hun belangstelling hebben getoond zijn het oude Luxor Theater Rotterdam, Parktheater Eindhoven, Amphion Doetinchem, De Oosterpoort Groningen, De Harmonie Leeuwarden, Orpheus Apeldoorn, Parkstad Limburg Theaters Heerlen, Diligentia Den Haag, Stadsschouwburg Utrecht, Podium Twente Enschede, de Leidse Schouwburg en het Chassé Theater Breda..

www.m-lab.nl

Related Posts
  1. World Arena Tour 2009-2010 van Jean Michel Jarre in Vorst Nationaal
  2. Start Tour de France 2010 bij Ahoy
  3. Win hier vrijkaarten voor het “We All Love 80′s en 90′s” feest op 29 november
  4. Nieuwe De la Mar theaters openen in 2010
  5. Zaterdag 15 maart: “The Base”, Win kaarten!
This entry was posted in Musical, Theater. Bookmark the permalink.