Eerste voorstellingen in Stedelijk Concertgebouw Leiden

Na een verbouwing van drie jaar vinden in het Stedelijk Concertgebouw Leiden op zaterdag 20 en zondag 21 juni de eerste voorstellingen plaats.

Die worden in de Stadsgehoorzaal gegeven door De School voor ballet Studio Giselle, die de zaal heeft gehuurd. De drie uitvoeringen van ‘Het doopfeest van Doornroosje en wat zij droomde in honderd jaar’ zijn inmiddels uitverkocht. De Stadsgehoorzaal is drie jaar gesloten geweest wegens de bouw van de nieuwe Aalmarktzaal, nieuwe foyers, nieuwe kantoren en keukens, en het nieuwe inpandige laad- en losperron. Aan de Stadsgehoorzaal zelf is nauwelijks iets veranderd, omdat die in 1996 al is gerenoveerd. Met de ingebruikname van de Stadsgehoorzaal komt de verbouwing van het Stedelijk Concertgebouw Leiden in de afrondende fase. In september 2009 wordt het concertgebouw met de Aalmarktzaal officieel geopend en beschikt over twee schitterende concertzalen.

Stedelijk Concertgebouw Leiden, Zaterdag 20 en zondag 21 juni 2009  
De School voor ballet Studio Giselle: Het doopfeest van Doornroosje en wat zij droomde in honderd jaar’. De voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht.

Meer informatie: www.stadsgehoorzaalleiden.nl

Related Posts
  1. Wereldberoemde King’s Singers in de Hooglandse Kerk te Leiden
  2. ‘s Werelds eerste world space party in Leiden
  3. Dhafer Youssef in het Concertgebouw
  4. Christie’s taxeert op vrijdag 9 mei bij De Lakenhal in Leiden
  5. Zeven eeuwen lezen in Stedelijk Museum De Lakenhal Leiden
This entry was posted in Leiden, Muziek, Zuid-Holland. Bookmark the permalink.