Vermaarde New Wave Party weer terug In Elsloo

06-05-2009 – Na een afwezigheid van 5 jaar is de vermaarde New Wave Party weer terug in Elsloo. De New Wave Party die eind jaren ’90 en begin jaren ’00 werden gehouden konden rekenen op grote belangstelling.

Maar door het uiteenvallen van SPA (Stichting Popmuziek Aelse) kwam er destijds ook een einde aan de New Wave Party’s. Dat was erg jammer, er bleek namelijk wel nog een behoefte te bestaan.

Het wordt nu dus nieuw leven ingeblazen door een aantal enthousiaste liefhebbers uit Elsloo en Geulle. De organisatie is blij dat ze DJ Snake hebben weten te strikken om muziek te komen draaien die avond. DJ Snake geldt als de absolute top als het om New Wave gaat.

Op zaterdag 16 mei a.s. komen de jaren ’80 dan weer geheel tot leven in de voormalige discotheek ‘Djive ‘ aan de Kaakstraat in Elsloo.

 

Voor meer informatie of tickets zie www.waveparty.nl .. Voorverkoopadressen zijn: ’t Bloomenheukske Spaubeek, Amerikaanse Hal Bunde, Computer Solutions Echt, Frederix Fashion Beek, Shaggy Elsloo. Vvk € 5,- kassa € 7,50.

Related Posts
  1. De New Wave Of British Heavy Metal van Saxon
  2. Wil jij terug naar de 80′s & 90′s? Win vrijkaarten.
  3. Win vrijkaarten voor Flashback dé ultieme classics & old school party
  4. Massa-experiment rond ‘de wave’ in de Kuip
  5. Deventer Promotieprijs 2008 voor Moerkerken en Elsloo
This entry was posted in Festival, Friesland, Muziek. Bookmark the permalink.