No Bowling, nieuw festival in de Lawei

06-04-2009 – No Bowling is een festival voor iedereen tussen de 16 en 90 jaar die van een feestje houdt en graag met vrienden naar concerten en/of stand-up comedy gaat.

Thuisblijven was in ieder geval geen optie bij No Bowling, dat met bands als Roosbeef, Memphis Maniacs en Spooner drie grote namen te pakken had. No Bowling werd gehouden in De Lawei, in samenwerking met poppodium Iduna.

No Bowling bood behalve een aantal bekende bands ook stand-up comedy en nieuw muziektalent uit Friesland. 3voor12 Friesland en de Academie voor Popcultuur kwamen nog met namen van getalenteerde Friese bands en singer- songwriters. Een bijzonder project werd sKa3, een ska-formatie die bestaat uit vijf bekende Friese muzikanten. Zij gingen een dag repeteren en kwamen met een verrassend optreden, waarbij de muziek van K3 met een stevige portie Ska werd gemengd.

Memphis Maniacs maakte van verschillende nummers steeds één geniale mash up. Wie zoekt Elvis en Blur nou bij elkaar in één nummer? Dat de band hierin succesvol is, bewijst de geplande tournee met Fiction Plane (de band van de zoon van Sting) door de Verenigde Staten. Onlangs verzorgde Memphis Maniacs het voorprogramma van Fiction Plane in Paradiso.

Spooner is de gedoodverfde opvolger van Di-rect en Kane. Spooner was al veelvuldig te zien op de muziekzenders TMF en MTV. Thuisblijven tijdens No Bowling was dan ook geen optie!

Related Posts
  1. Freeze festival op 19 en 20 september
  2. Win kaarten voor de Zwarte Cross bij Evenementnieuws
  3. Friesland Foods nieuwe hoofdsponsor Frysk Festival
  4. Maarten Jansen op uitnodiging naar Memphis
  5. Feest je fit in Nijmegen
This entry was posted in Festival, Friesland, Muziek. Bookmark the permalink.