BLØF en Marco Borsato op vierde editie concert at SEA

Popfestival concert at SEA heeft voor de vierde editie Marco Borsato
weten te strikken als hoofdact. Mede organisator BLØF zal als vanouds
de zaterdag afsluiten, de komst van Borsato zorgt voor een extra
festivaldag op vrijdag.

Naast BLØF en Borsato zullen ook de Golden Earring, VanVelzen, Racoon, Bertolf en Ilse DeLange te zien zijn op het tweedaagse popfestival. De komende maanden zal het programma verder worden aangevuld. 

De komst van Borsato is uniek. Het zal niet alleen het enige openbare optreden van Borsato met band in Nederland in 2009 zijn, het is ook 13 jaar geleden dat de zanger voor het laatst te zien was op een Nederlands popfestival. Na Parkpop in 1996 was Borsato uitsluitend te zien tijdens eigen shows in De Kuip en het Gelredome. De populaire zanger in een reactie: “Concert at SEA heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een sfeervol en succesvol festival. Ik vind het geweldig om weer op een openbaar buitenfestival te staan voor 55.000 mensen. De locatie aan zee is uniek, ik kijk erg uit naar het optreden in Zeeland”.

Het programma zal plaatsvinden op vrijdag 26 juni, vanaf 19.00 uur en zaterdag 27 juni vanaf 12.00 uur. Er zijn dagkaarten en weekendkaarten verkrijgbaar. Tevens worden er op de website van het festival speciale verblijfsarrangementen aangeboden voor de concert at SEA camping en bungalow parken. Concert at SEA werd in 2006 voor het eerst gehouden op initiatief van BLØF en het bureau Tribe. Alle voorgaande edities waren uitverkocht met 55.000 bezoekers. Daarmee is het festival al jaren het grootste betaalde evenement van Zeeland. Machiel Hofman van de organisatie: “Elk jaar ligt de lat weer hoog om het succes van de laatste editie te overtreffen. Dat we dit jaar Marco Borsato mogen verwelkomen op de Brouwersdam is natuurlijk uniek. Met Marco, BLØF en al die andere geweldige artiesten zullen we de bezoekers opnieuw trakteren op een onvergetelijk weekend”.

Radio 538 & RTL presenteren: Concert at Sea 2009
Vrijdag 26 juni: Marco Borsato, VanVelzen, Racoon
Zaterdag 27 juni: BLØF, Golden Earring, Ilse DeLange, Bertolf, e.v.a.
Presentatie: Peter Heerschop, Joep van Deudekom, Viggo Waas De Brouwersdam, Zeeland
Dagkaarten € 30,00 en Weekendkaarten € 50,00 (excl. servicekosten) 
Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 7 februari om 10.00 uur door concert at SEA via 0900-40405050 (40 ct p.m.) en concertatsea.nl. 

Meer informatie over het evenement is te vinden op de vernieuwde
website www.concertatsea.nl. Daar zijn ook speciale afleveringen van
CAS TV te bekijken met interviews met o.a. Marco Borsato, BLØF en
VanVelzen.

Related Posts
  1. Paul Carrack te gast bij Marco Borsato
  2. Extra concertdata Marco Borsato
  3. Marco Borsato extra concert: 18 maart
  4. Marco Borsato nieuwe Baron van Ooit
  5. GESLAAGDE ACTIE ROND MARCO BORSATO
This entry was posted in Festival, Muziek, Zeeland. Bookmark the permalink.