Afrojack exclusief op Dance Valley

The Sun is Out! En het festival seizoen is begonnen. Nog een paar maanden te gaan en dan is het weer tijd om ‘Velsen Valley’ compleet op z’n kop te zetten. Iedere laatste week van de maand lichten we een tipje van de sluier op. En om maar direct met de eindklapper te beginnen: Niemand minder dan Afrojack staat zaterdag 4 augustus op de mainstage.

MEER NAMEN…

Marco Bailey, één van Europa’s beste techno Dj’s, zal ook zijn opwachting maken in de stomende valley evenals de Britse Ms Dynamite. Nog eentje om niet te vergeten is vaderlands Hardcore trots DJ Promo vs The Wishmaster – twee grootheden die garant staan voor een snoeihard, maar bovenal Dance Valley waardig hoogtepunt in de hardcore area.  En we kunnen nog meer namen ‘vers van de pers’ bevestigen: The Subs live, Wouter de Moor, Lucien Foort, Vato Gonzalez, Dyna, Shy fx, The Prophet, Hard Driver live,  G-Town Madness,  Radium, Funkerman, Jasper Clash, Chris Rox, FS Green en Lady Bee.

WASTELAND FESTIVAL DEBUUT

Naast artiesten zijn er ook nieuwe area’s die we deze maand kunnen bevestigen, waar Wasteland bepaald niet de minste van is. ‘The Wildest Party on Earth’ zal haar entree maken op Dance Valley 2012 met een niet eerder vertoonde show geproduceerd voor Dance Valley. Deze wereldprimeur zal festivalland op haar grondvesten doen schokken.

Er zijn nog meer kapiteins op het Dance Valley-schip als het om de area’s gaat want Full on Ferry neemt onder de bezielende leiding van Ferry Corsten de officiële Trance area voor zijn rekening. Deze show zal geheel in het teken staat van zijn nieuwe album release. Ook het Britse label Digital Soundboy gaat rocken als een malle op een eigen stage met hun alom bekende Dubstep beats.

Related Posts
  1. Dance Valley 2009 in teken van beleving
  2. Carl Cox en Tiësto op Dance Valley
  3. Dance Valley Festival 2007: Cirque de la Dance van start
  4. DANCE VALLEY 2007: Virtuele reis op Dance Valley website
  5. DANCE VALLEY FESTIVAL 2007
This entry was posted in Dance Valley, Festival, Velsen. Bookmark the permalink.