Pacha Ibiza zondag 5 Juli op Bloemendaalse srand

De exclusieve clubketen Pacha is sinds de oprichting in 1967 wereldwijd uitgegroeid tot een begrip. Met name moederschip Pacha Ibiza staat bekend om haar legendarische housefeesten.

Heel soms komt de crew van hun eiland af om elders op de aardbol een top notch party te organiseren. Beachclub BLM9 in Bloemendaal aan Zee is zondag 5 juli de gelukkige gastheer die de Pacha Ibiza karavaan met open armen ontvangt en zich in Spaanse sferen onderdompelt. Van 15.00 tot 23.00 uur wordt er uitgepakt met superstar dj Dirty South, Sarah Main, Goldfish (live act) en onze eigen dj's Roog, Baggi Begovic, Easy Ryan, Bingo Players en percussionist Norman Soares. De beachclub laat zich van zijn beste kant zien met luxueuze aankleding en dito publiek; iedereen (vanaf 21 jaar) die zich als een VIP wil voelen is welkom!

Dirty South, Sarah Main, Goldfish
DJ/producer Dirty South is sinds zo'n drie jaar de lieveling van de internationale media en vele collega dj's. Zo is hij dikke maatjes met de jongens van de Swedish House Maffia. Hij is geboren in Joegoslavië maar emigreerde met zijn familie Down Under toen hij dertien jaar was. In 2006 behaalde hij de eerste positie in de Australische Club Charts en hij was de eerste Australische artiest sinds 1999 die een 'Essential New Tune' van Pete Tong in handen kreeg. Zijn grote succes kwam pas echt van de grond toen hij in 2007 zijn single 'Let It Go' uitbracht op Axwells label Axtone en zijn remix van Kaskades track 'Sorry' genomineerd werd voor een Grammy Award. Zijn optreden bij BLM9 zondag 5 juli is een unieke mogelijkheid om hem van dichtbij op clubniveau aan het werk te zien. Later deze zomer is hij geboekt voor Extrema Outdoor en Loveland Festival.

Sexy, sassy Sarah Main uit Sydney is al jaren een van de vaste Pacha Ibiza gezichten. Erick Morillo, Pete Tong en David Morales zijn fan van haar; nu het Bloemendaalse publiek nog. Zondag 5 juli heeft ze smooth house, rocking electro en jacking sleazy beats in petto. De live act Goldfish (duo Dom en Dave uit Kaapstad) begint aan hun derde seizoen als Pacha residents. Van oorsprong zijn het jazz muzikanten die zich hebben laten beïnvloeden door Kruder & Dorfmeister, de vroege Jamiroquai en St Germain. Ze houden het graag organisch en warm, maar wel met een dirty touch. Vrijdag 3 juli staan ze in de VIP Deluxe van Sensation in de Amsterdam Arena; twee dagen later treden ze aan bij BLM9.

Pacha Ibiza geluid van Nederlandse bodem
Zo'n zeven jaar geleden draaide Roog voor het eerst in de funky room van de Pacha op Ibiza. Sindsdien is de dj/producer ieder seizoen teruggevraagd, waarvan hij de laatste vier jaar steevast in de main room geprogrammeerd is. Uiteraard is Roog daar deze zomer wederom achter de draaitafels te vinden (10 augustus 'Swedish House Maffia' en 2 september 'Subliminal'). Ook zijn eigen clubfeest 'House Republica' (tweemaandelijks in Panama, Amsterdam) ademt Ibiza vibes. Hij weet als geen ander wat er zondag 5 juli van hem verwacht wordt. De Rotterdamse maar van oorspong Bosnische housejock Adjin Begovic, beter bekend als Baggi Begovic, is van nature al internationaal georiënteerd; zijn geluid sluit daarom naadloos aan bij Pacha Ibiza.

De Bingo Players (Paul Baumer en Maarten Hoogstraaten) hebben zich als dj- en producersduo het afgelopen jaar zodanig in de kijker gespeeld dat ze zondag 5 juli hun Pacha debuut maken! Zo waren ze verantwoordelijk voor het compilatiealbum Sneakerz Vol. 7 en zijn ze vaandeldrager van het internationale festivalconcept 'Go Dutch'. Norman Soares, de nummer één percussionist in de elektronische muziek scene en "most funky white guy from Holland" als je het Roog vraagt, zorgt voor ritmische explosies op de conga's. Hij speelt hardhandig mee met de housetracks die de dj's draaien alsof hij ze zelf heeft geproduceerd. Pacha garandeert vuurwerk aan de Noordzee!

Vip arrangementen
Heb je iets te vieren, of gewoon zin om dik te doen met je vrienden? Pacha Ibiza is het perfect feest om eens flink uit te pakken en de VIP uit te hangen! Het BLM9 VIP arrangement omvat: toegang via de gastenlijst/VIP ingang; toegang tot de VIP podia; VIP tafel gedurende de gehele avond inclusief Bottle Service (bediening aan tafel); fles champagne, sterke drank, frisdrank en diverse hapjes; gratis gebruik van het toilet, gratis gebruik van kluisjes. Naast dit standaard VIP arrangement biedt BLM9 arrangementen voor VIP Deluxe, VIP grote groepen en VIP Deck(s). Let op: de VIP groep dient uit minimaal vier personen waarvan minimaal 25% vrouwen te bestaan, de dress code is 'casual chique' en de minimumleeftijd is 21 jaar (legitimatie verplicht). Voor meer informatie en prijsopgaven mail naar: info@blm9.nl.

Beachclub BLM9
BLM9 profileert zich dit jaar als beachclub met de meest exclusieve programmering aan de Noordzee, met feesten als Housequake, Sneakerz op het Strand, Bateria, At the beach with… en Laidback Luke presents Super You & Me. Naast Pacha Ibiza zijn er deze zomer ook andere toonaangevende buitenlandse organisaties te gast bij BLM9, zoals: Toolroom, Global Underground en Defected In The House. Bij slecht weer is het outdoor gedeelte volledig overdekt en afgeschermd, waardoor feesten bij BLM9 ondanks de zomerse locatie weersonafhankelijk zijn. De toiletcapaciteit bij BLM9 is, voor zowel dames als heren, onlangs verdubbeld.

Naam feest: Pacha Ibiza – Dirty South
Datum: zondag 5 juli 2009
Tijd: 15.00 – 23.00 uur
Locatie: BLM9, Zeeweg 84, Bloemendaal aan Zee (Overveen)
Line-up: Dirty South, Roog, Sarah Main, Goldfish (live), Baggi Begovic, Easy Ryan, Bingo Players, Norman Soares
Tickets voor Pacha Ibiza kosten 20 euro aan de deur en 16 euro in de voorverkoop bij Primera of online via: www.blm9.nl en www.1management.nl.
VIP tafels: info@blm9.nl
Minimumleeftijd: 21 jaar
Meer info: www.blm9.nl, www.1management.nl, www.pacha.nl

Related Posts
  1. Pre-party voor alle Ibiza vakantiegangers 2009 in Baja Beach Club
  2. Extrema brengt weer liefde naar Ibiza
  3. Housequake drieluik op Bloemendaalse strand
  4. Sander Kleinenberg wint opnieuw Ibiza DJ Award- Best Tech-house/ Progressive
  5. Fedde le Grand wint Breakthrough Award Ibiza
This entry was posted in Dans, Noord-Holland, Uitgaansleven. Bookmark the permalink.