Dansen met Ch!pz op Hemelvaartsdag in Speelland Beekse Bergen

13-05-2009 – Alle boa’s kunnen uit de kast. Net als glitterjasjes en de lekkerste dansschoenen, want op donderdag 21 mei organiseert Speelland Beekse Bergen ‘Kids dansen met sterren’.

Op deze Hemelvaartsdag staan de jongens en meiden van ‘hitmachine’ Ch!pz op het podium, maar het park zorgt er deze dag met name dat kids zich ook zélf sterren voelen. Zo worden zij ontvangen door cameraploegen en piccolo’s en begeleid door een bodyguard.

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om Britney Spears of Jan Smit te zijn? Op donderdag 21 mei maakt Speelland Beekse Bergen van kinderen echte sterren. Deze dag worden jonge bezoekers bij de entree ontvangen door een cameraploeg, houden piccolo’s de deuren voor ze open en zorgt een bodyguard ervoor dat zij door niemand worden lastiggevallen om handtekeningen uit te delen. Kinderen leren deze dag ook de nieuwste hiphop-moves en kunnen hun sterrenkennis testen in een spannende quiz.

Ch!pz

Met meer dan 1,5 miljoen verkochte singles, cd’s en dvd’s in Europa behoort Ch!pz tot één van de meest succesvolle kidsacts van dit moment. Daarom mogen Rach-L, C!lla, Peter en Kevin op Hemelvaartsdag ook niet ontbreken tijdens ‘Kids dansen met sterren’ in Speelland Beekse Bergen. Op het grote podium zullen zij hun grootste hits zingen, zoals ‘1.001 Arabian Nights’, ‘Captain Hook’ en ‘Gangstertown’. Natuurlijk gaan daarbij alle kindervoetjes van de vloer. Entree voor het evenement is gelijk aan de reguliere entreeprijs (€ 8,50). Kinderen tot 3 jaar hebben, net als abonnementhouders, gratis entree tot ‘Kids dansen met sterren’.

Meer informatie over Speelland Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek) is te vinden op www.beeksebergen.nl.

Related Posts
  1. Vakantiepark, speelland en safaripark beekse bergen organiseren banenmarkt
  2. Speelland Beekse Bergen in Volendamse sferen op zondag 3 augustus
  3. Western family experience op zondag 6 juli in speelland beekse bergen
  4. Beekse Bergen: Kids for Animals-verjaardag met DierenElfstedentocht
  5. Speelland Beekse Bergen: Dip & Dap presenteren nieuwe cd
This entry was posted in Dans, Evenementen met kids!, Noord-Brabant. Bookmark the permalink.