Zomereditie Nationale Restaurant Week Officieel geopend

Met een feestelijke en zonnige opening
op het prachtige landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort,
is gisteren het reserveren voor de zomereditie van de
Nationale Restaurant Week (24 t/m 30 augustus) officieel geopend.

In
aanwezigheid van de ‘who’s who’ uit de culinaire wereld werd
onder het genot van culinaire voorproefjes van Alain Alders
(De Vrienden van Jacob) , Arno Bruinsma (’t Twiske,
publiekswinnaar vorige editie Restaurant Week), Roland Veldhuijzen
(Michelinster-chef Tante Koosje), Rene Brienen
(Michelinster-chef Brienen aan de Maas), Co SimmersAndré Gerrits
om
(Michelinster-chef ’t Veerhuis) en top chef 15:00 uur het startsein gegeven voor de zomereditie van de
Nationale Restaurant Week.

Sinds vandaag is het mogelijk te reserveren via de website
www.restaurantweek.nl.
Verwacht wordt dat bij de maar liefst 1000 aangemelde restaurants
meer dan 160.000 gasten komen lunchen of dineren. Onder deze
1000 restaurants vallen 950 etablissementen van hoog niveau waarvan
40 met een Michelinster. Met topzaken als Apicius (Bakkum), Ron
Blaauw (Ouderkerk a/d Amstel), Vrienden van Jacob (Santpoort),
Librije’s Zusje (Zwolle), Frouckje State (Rijperkerk), Wolfslaar
(Breda), Brienen a/d Maas (Well),
en Amarone (Rotterdam)
heeft DiningCity een zeer exclusieve lijst vol toprestaurants achter
zich staan.

De
Culibus: het goede doel

De Nationale Restaurant Week steunt
met de zomereditie het goede doel “De Culibus”. De Culibus
is een enorme VIP bus annex sterrenrestaurant-op-wielen, die langs
kinderziekenhuizen en achterstandswijken rijdt om kinderen te
verrassen met een heerlijke en gezonde maaltijd.

Ook
tijdens de kredietcrisis uit eten

Tijdens de Nationale
Restaurant Week kan men voor slechts € 20,- respectievelijk €
25,- genieten van een drie gangenlunch of –diner op
topniveau. Dankzij de Nationale Restaurant Week (24 t/m 30
augustus) is de kredietcrisis geen reden meer om niet uit eten te
gaan want tijdens dit culinaire evenemen t van formaat is betaalbare
culinaire luxe voor iedereen mogelijk. De Nationale Restaurant Week,
een begrip in de Nederlandse gastronomie, biedt iedereen de
mogelijkheid kennis te maken met de meest smakelijke hoogstandjes.

DiningCity.com
De Nationale Restaurant Week is een
initiatief van DiningCity.com, de toonaangevende online
restaurantgids i.s.m. de partners American Express, San Pellegrino /
Aqua Panna, Tempo Team en Delicious Magazine.

Related Posts
  1. Genieten tijdens de zomereditie van de Nationale Restaurant Week van 24 t/m 30 augustus 2009
  2. Lustrum editie nationale restaurantweek officieel geopend!
  3. Extra couverts voor Nationale Restaurant Week
  4. Zomereditie Nationale Restaurant Week 2008
  5. Zomereditie Nationale Restaurant Week 2008
This entry was posted in Culinair, Noord-Holland. Bookmark the permalink.