Chaotisch begin Fields of Rock

17-06-2007 – De wet van Murphy trad zaterdag in werking op de eerste dag van het heavy metalfestival Fields of Rock bij Biddinghuizen.

Twee bands, Papa Roach en het populaire Machine Head, kwamen niet volgens het programma opdagen.
Laatstgenoemde zat met pech onderweg en de buschauffeur van de andere band was plotseling ziek geworden. De fans baalden, maar rockten vol goede moed verder.
Papa Roach speelt later deze zaterdag nog wel, Machine Head verscheen niet meer.

Bovendien verliep het programma heel chaotisch. Bands wisselden van tijdstip, waardoor de bezoekers in de war raakten. ,,Wie was dit, niet Machine Head, hè?, zei een fan bij het hoofdpodium, die zich zo verheugd had op zijn favoriet. Niemand op het terrein die je informeert, mopperde hij.

Opkomst
Festivalorganisator Rob van Trommelen baalde ook, maar hij kent inmiddels het klappen van de zweep. ,,Dat bands onderweg pech krijgen, is schering en inslag tegenwoordig. Heel vervelend, maar niets aan te doen.''
Hij vindt de opkomst tot dusver heel behoorlijk. Van Trommelen schat dat de eerste dag 15.000 duizend bezoekers het terrein bevolken en zondag verwacht hij zeker evenveel. ,,Fields of Rock maakt een geslaagde landing. Mensen vinden de opzet heel gezellig en gemoedelijk.''

Bron: ad.nl

Related Posts
  1. Fields of Rock 2007; Camping Out Loud! Programma Compleet
  2. Fields of Rock 2007: Camping out Loud!
  3. Fields of Rock en Arrow Rock naar evenemententerrein Walibi World
  4. Veel automobilisten halen begin wedstrijd niet
  5. Gelredome Arnhem krijgt nieuwe eigenaar
This entry was posted in Concert, Flevoland. Bookmark the permalink.