Start kaartverkoop Musical Mozes Baarn op tweede Paasdag 2009

09-04-2009 – Zondag 12 april eerste Paasdag start de kaartverkoop voor de Musical Mozes in Baarn. Na afloop van de kerkdienst in de Paaskerk worden op 12..,

…19 en 26 april entreebewijzen verkocht. Vanaf 1 mei start de vrije verkoop via Pelgrim Boeken en CD's, Brinkzicht 19 in Baarn. Kaarten zijn inclusief één gratis consumptie en kosten € 10,00 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. De uitvoeringen zijn op 6 en 7 juni om 14.30 uur en 19.30 uur in de Paaskerk aan de Oude Utrechtseweg 4a in Baarn.

Mozes in crisistijd
"De zoektocht van Mozes en het volk naar wie ze zijn is voor elke bezoeker zeer herkenbaar", zegt Gerard van Midden, regisseur en tekstschrijver van de musical. "Iedereen stelt zich op momenten in zijn leven de vraag wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik. Zeker in crisistijd. Mensen die hun baan verliezen, hun huis moeten verkopen, rond moeten komen met minder inkomen. Ingrijpende veranderingen in je eigen leven werpen je terug op jezelf en stellen je voor zeer persoonlijke vragen en uitdagingen."

Bij Mozes ging dat niet anders. Hij groeit op aan het hof van de Farao en ontdekt dat hij geen Egyptenaar is maar een Hebreeër. De slavernij en onderdrukking worden hem te veel. Nadat Mozes in blinde woede een Egyptenaar doodt, vlucht hij naar de woestijn om in leven te blijven. In de bijbel staat de woestijn symbool voor de diepste plek in jezelf waar je niets en niemand nodig hebt om jezelf te zijn. Waar je God in jezelf kunt ontdekken. Maar de woestijn wordt omgeven door gevaren. Ruwe bergen, de kolkende zee en een woedende Farao die het volk achterna jaagt. Dat vraagt van Mozes en zijn morrende ontevreden volk veel moed en durf om mee om te gaan. En vereist hoop en vertrouwen om uiteindelijk de overkant van de zee te bereiken op weg naar een vreedzame en rooskleurige toekomst in het beloofde land.

Vanaf 12 april zijn toegangskaarten voor de boeiende musical over het verhaal van Mozes verkrijgbaar. Achtergronden, foto's, musicalsongs en informatie over de kaartverkoop zijn te vinden op de website http://www.demusicalmozes.nl/

Related Posts
  1. Kaartverkoop Lego World 2009 gaat van start
  2. We All Love 80’S & 90’S Panama – Amsterdam zondag 12 April 2009 (1e Paasdag)
  3. Sprankelende pinksterviering Mozes en Aäronkerk Amsterdam
  4. Dag van het Landschap op tweede paasdag
  5. Ciske de Rat – de Musical van start
This entry was posted in Baarn, Musical. Bookmark the permalink.