Troy ontmoet T.Rex

Zondag 21 juni is niet alleen de start van de zomer, maar ook de start van een unieke samenwerkingsactie tussen twee Limburgse topattracties; GaiaPark Kerkrade Zoo en Attractiepark Toverland.

Onder de slogan ‘Ga deze zomer op avontuur’ bundelen GaiaPark en Toverland hun krachten en beloven dubbelop plezier in Limburg!  

Beestachtig betoverend
De aanvang van het zomerseizoen wordt door GaiaPark Kerkrade Zoo en Attractiepark Toverland op een wel heel bijzondere wijze gevierd. De Limburgse parken geven op zondag 21 juni 2009 het startsein voor een mooie samenwerkingsactie. Naast een gezamenlijke ‘Ga deze zomer op avontuur bij GaiaPark en Toverland’ promotiecampagne ontvangt men bij een bezoek aan het ene park een kortingscoupon voor het andere park. Zo kan men deze zomer tegen een gereduceerd tarief op avontuur bij beide dagattracties!

Troy meets T.Rex
Een van de toppers van Toverland is de houten achtbaan Troy. Deze ‘woody’ is met een snelheid van 90 km/u, een hoogte van 35 meter en een lengte van ruim 1 km één van grootste houten achtbanen van Europa. Stoer genoeg voor Troy? Breng dan ook een bezoek aan de nieuwe DinoDome in GaiaPark – Europa’s grootste indoor Dino Speelpark, een overdekte speelvoorziening waar het thema dinosauriërs centraal staat. Sta oog in oog met een levensechte Brachiosaurus van maar liefst 14 meter hoog of maak kennis met de vraatzuchtige T.Rex.. Wie durft?!?

Wisseltruc!
Aangezien een attractiepark en een dierentuin geheel andere werelden zijn, gaan de directeuren van beide parken deze zomer een dagje ‘in elkaars keuken’ kijken. Zo gaat Rob Huppertz (directeur GaiaPark) een dagje de magie van Toverland ervaren en maakt Caroline Maessen (directeur Toverland) kennis met de apenstreken in GaiaPark.

Caroline Maessen noemt de samenwerking een “unieke ervaring, waarbij twee totaal verschillende parken elkaar op een mooie wijze kunnen versterken”. Rob Huppertz ziet het daarnaast ook als “een bijzonder initiatief om Noord-Limburg kennis te laten maken met attractief Zuid-Limburg en vice versa.”

Kijk voor meer informatie op www.gaiapark.nl en www.toverland.nl.

Related Posts
  1. Gratis optreden Echo & The Bunnymen in Den Haag
  2. Halloween Avond Party bij Attractiepark Toverland
  3. Toverland trakteert jarigen op schrikkeldag
  4. ‘Troy-effect’ bij Toverland goed merkbaar
  5. F-16 ontmoet Spyker bolide
This entry was posted in Attractieparken, Zuid-Limburg. Bookmark the permalink.