Kom op Vaderdag met je papa naar Park Tivoli!

Kom op zondag 21 juni met je papa naar Park Tivoli, want voor ‘Vaderdag’ gaan we allemaal leuke dingen doen! Er wordt gezongen en gedanst, gespeeld en gelachen. Je papa kan als stoerste papa worden geschminkt en jijzelf als piraat, boef, clown, prinses of vlinder.

Verder kun je een super mooie Vaderdagstropdas maken en liggen er kleurplaten klaar die je voor papa kunt inkleuren. Uiteraard zijn Tiffi & Toffi er ook om alle vaders in het park een handje te schudden.

Amusementspark Tivoli is momenteel dagelijks geopend en alle kinderen zijn van harte welkom om lekker te komen spelen! Er is van alles te doen op Park Tivoli. Zo zijn er tal van attracties zoals de achtbaan, BeeBee, botsboten (vernieuwd!), Harm’s Kippenfarm, buggy’s (vernieuwd!), binnenspeeltuin Circus Fun City en nog veel meer…

Eigenlijk is er teveel om op te noemen, zoveel leuke dingen zijn er te doen voor kids van 2 tot 12 jaar!

Wat kost het?
De entreeprijs van het park is met slechts € 10,00 per persoon net zo voordelig als in 2008. Ook is de speciale 65 plussers actie verlengd. Zij mogen dit seizoen weer naar binnen voor het gereduceerde tarief van € 5,00 per persoon. Een leuk uitje samen met de kleinkinderen!

Kijk op www.parktivoli.nl voor de openingstijden, entreeprijzen, seizoenskaarten, kinderfeestjes en nog veel meer…. Laat je verrassen door het leukste pretpark voor kids van 2 tot 12!

Related Posts
  1. Piratenweekend in park Tivoli
  2. Indianenweekend in park Tivoli
  3. Hawaï-weekend in park Tivoli in Berg en Dal!
  4. Park Tivoli: een leuk dagje uit binnen handdbereik
  5. Mark Veerman uit Limmen verkozen tot Vetcoolste Papa Ooit
This entry was posted in Attractieparken, Evenementen met kids!, Gelderland. Bookmark the permalink.