TT-Hall Assen organiseert eerste editie van vierdaagse motorshow tijdens TT van Assen

13-05-2009 – Tijdens Nederlands grootste eendaagse sportevenement, de TT van Assen, zal dit jaar voor de eerste keer het MotoDreamEvenTT worden georganiseerd in de TT-Hall Assen direct naast het circuit.

Van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 juni kunnen motorliefhebbers genieten van een unieke vierdaagse motorsportshow, ingericht rondom verschillende thema’s zoals motorrace, motorcross, speedway, Parijs-Dakar en ijsspeedway.

De organisatie van MotoDreamEvenTT vond het tijd worden dat er tijdens het wereldberoemde sportevenement, de TT van Assen, een spectaculaire motorsportshow werd georganiseerd voor motorliefhebbers. De locatie past door de ligging goed bij het motorthema van de beurs. De beurs is ruim opgezet en TT-Hall Assen beschikt over 6.000 gratis parkeerplaatsen. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers optimaal genieten van de ouderwetse motorsportsfeer. Er zijn onder meer motoren te zien van Jack Middelburg, Jurgen van den Goorbergh, Roelof Thijs, Erik Eggens en ex-wereldkampioen motorcross John van den Berk. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de geschiedenis van de TT. Tevens kunnen bezoekers vanaf een origineel stuk ‘strubbentribune’ met houten bankjes, oude motorsportbeelden bekijken. Ook aan de raceliefhebbers is gedacht: zij kunnen racen op verschillende Playstations met demonstratiespellen. MotoDreamEvenTT biedt volop motorvermaak voor zowel jonge als oude motorliefhebbers.

MotoDreamEvenTT

MotoDreamEvenTT is vier dagen lang geopend voor publiek. Van woensdag 24 juni tot en met vrijdag 26 juni van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 27 juni van 09.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 6,00, kinderen tot 12 jaar genieten gratis entree (mits onder begeleiding).  Motorliefhebbers die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws of  meer informatie willen ontvangen over MotoDreamEvenTT, kunnen kijken op www.motodreameventt.nl of bellen met het nummer 0592-304080.

Related Posts
  1. Dancetour in Assen, gratis top DJ’s op de Veemarkt in Assen
  2. Kane en Moke op festival tijdens TT Assen
  3. Assen nog in de race voor Special Olympics 2010
  4. MobiConcept.NL lanceert mobiele TT-Gids voor TT-gangers in Assen
  5. Nacht van Assen uitgebreid tot groots TT-festival
This entry was posted in Assen. Bookmark the permalink.