Extra voorstelling Seniorenfestival Houden van …/Griffelrock in Sportpaleis

23-04-2009 – De eerste editie van het muziekfestival Houden van …/Griffelrock op maat van senioren is een schot in de roos. De namiddagvoorstelling die morgen doorgaat in het Antwerpse Sportpaleis is met 12.000 tickets volledig uitverkocht.Daarom werd beslist om in de voormiddag een tweede voorstelling te houden, waar nog eens 6.000 mensen aanwezig zullen zijn. Artiesten als Vader Abraham, Liliane Saint-Pierre en Bart Kaëll zullen dus twee keer hun bekendste nummers brengen voor de iets oudere muziekliefhebber.

5 euro
Het festival is het resultaat van een samenwerking tussen twee bestaande evenementen: "Houden Van" en "Griffelrock". De basis van het succes is volgens de organisatoren de grote toegankelijkheid en de lage ticketprijs van 5 euro.

De eerste editie brengt qua praktische voorzieningen een primeur naar het Sportpaleis. Er zal een speciaal geluidssysteem gebruikt worden waardoor mensen met een hoorapparaat perfect geluid krijgen. Verder wordt een deel van de tribune via een lift opgetild zodat 500 rolstoelgebruikers makkelijk op het middenplein raken.
Ruim 200 vrijwilligers helpen om minder mobiele senioren comfortabel het concert te laten volgen.

Voor meer informatie zie: www.sportpaleis.be

Related Posts
  1. Extra concerten Sportpaleis
  2. Reverze in het Antwerps Sportpaleis
  3. Extra concerten Clouseau Crescendo in Antwerps Sportpaleis
  4. Zaterdag 15 maart: “The Base”, Win kaarten!
  5. Extra concert van Alicia Keys in het Sportpaleis van Antwerpen
This entry was posted in Antwerpen, Festival, Muziek. Bookmark the permalink.