T-Pain RMXCRW / dj Funkstar

12-06-2008 – De Amerikaanse hitmachine T-Pain komt na zijn overweldigende tweede R&B/hiphop-plaat ‘Epiphany’ in het kader van zijn in september te verschijnen album voor het eerst naar Nederland.

T-Pain staat vooral bekend om zijn enorm sterk gevoel voor zoete melodielijnen en zijn gebruik van Auto-Tune software, waarmee hij zijn stemgeluid steevast in robotachtige vocalen laat transformeren, zoals op zijn megahits als ‘Low’, ‘I’m In Luv (Wit A Stripper)’ en ‘Buy U a Drank (Shawty Snappin')’.
Op 30 september dit jaar viert T-Pain zijn verjaardag met het uitbrengen van ‘Thr33 Rings’, waarvan in juni de single ‘Snap Yo Fingers’ ongetwijfeld direct de top van de hitlijsten in zal schieten.

De 22-jarige rapper stond dit jaar al tien weken op #1 in de States met zijn singles ‘Low’ en ‘Buy U a Drank (Shawty Snappin')’ en scoorde al een dikke megahit met ‘I’m In Luv (Wit A Stripper)’ van zijn debuutplaat ‘Rappa Tent Sanga’, wat maar liefst 5 miljoen ringtones wist te verkopen. Daarbij won hij een paar maanden geleden een Grammy met zijn samen met Kanye West uitgebrachte single ‘Good Life’ en staat de R&B/rap-ster ondertussen op zo’n beetje elke (te verschijnen) plaat van grote rapartiesten. Kortom: T-Pain is zonder twijfel één van de meest succesvolle hiphopartiesten van de afgelopen paar jaar.

Zijn dit jaar te verschijnen album ‘Thr33 Rings’ zal gastbijdrages bevatten van Toby Keith en Limp Bizkits’ Fred Durst. Of de wens van T-Pain nog eens met Daft Punk te mogen samenwerking in vervulling zal gaan is onduidelijk. Wat wel duidelijk is dat het album zonder twijfel weer de hitlijsten zal domineren met horny smoothies, geschikt voor zowel de slaapkamer als de dansvloer. De unieke stijl van T-Pain heeft al bewezen dat de man in zijn eentje tot een funky met vocoders bewerkt subgenre van de R&B behoort!

Informatie
Datum: 18 juni 2008
Aanvang: 21.00 uur
Deur open: 20.30 uur
Toegang: €35.- + lidm.

Voor meer informatie klik hier

Related Posts
  1. Beck 30 juni in de Melkweg
  2. De Heineken Coverband in De Trucker Pijnacker, Win kaarten!
  3. Zaterdag 15 maart: “The Base”, Win kaarten!
  4. dEUS op 15 april in de Melkweg
  5. Win kaarten voor F*CKERS met Don Diablo, Ricky Rivaro, Groovenatics en vele anderen!
This entry was posted in Amsterdam, Concert, Noord-Holland. Bookmark the permalink.