Winteravondwandelingen op 29 en 30 december

03-12-2008 – Buiten is het fris en guur, de bomen zijn kaal en om 17.00 uur is het
al pikdonker. Een bezoek aan DierenPark Amersfoort is in deze donkere
dagen voor de jaarwisseling juist extra bijzonder.

Op maandag 29 en dinsdag 30 december organiseren wij van 17.00 tot 21.00 uur Winteravondwandelingen. Trek de dikke winterjas en wandelschoenen maar uit de kast en geniet van een heerlijke avondwandeling door het DierenPark!

Duizenden kerstlichtjes, uitgelichte dierverblijven en een verlicht DinoBos
Het park is in kerstsferen gebracht met maar liefst 27.000 LED lampjes, brandende vuurkorven en grote kerstbomen. Ook de tweehonderd gekleurde spots in de bomen maken een avondwandeling door het park een bijzondere belevenis. Ook het DinoBos, met 75 levensgrote dinosauriërs, is uitgelicht met tientallen gekleurde spots.

Langer opblijven
Onder andere de pinguïns, hyena’s, kamelen, krokodillen en neushoorns blijven deze avonden langer op. Veel andere dieren maken zich alvast klaar voor de nacht; de chimpansees maken een nestje van stro in hun hangmatjes en de giraffen genieten in hun stallen van een laatste avondsnack. Dit schouwspel kun je van heel dichtbij bekijken door de grote glaswanden.

Rondleidingen door Verhalenvertellers
Naast een zelfstandige wandeling door het park, geven de Verhalenvertellers ook gratis rondleidingen. Zo’n rondleiding duurt ongeveer  een uur en vindt plaats in groepen van maximaal 25 personen. Er starten rondleidingen om 17.00, 17.30, 18.00, 18.30 en 19.00 uur. Hiervoor kun je online reserveren. Als je het park zelfstandig wilt verkennen, is reserveren niet nodig.

Speciale entreeprijs vanaf 16.00 uur

Op 29 en 30 december is het park open van 10.00 tot 21.00 uur. Vanaf 16.00 uur geldt de speciale entreeprijs van € 12,50 p.p. Parkeren kost € 5,00 per dag per auto. Abonnementhouders mogen gratis naar binnen op vertoon van hun geldige abonnement.

Gratis warme chocolademelk en glühwein
Bij zo’n winterse wandeling mag de warme chocolademelk en glühwein natuurlijk niet ontbreken. Alle bezoekers krijgen bij de kassa daarom een tegoedbon mee voor een gratis glas glühwein of warme chocolademelk.

Meer informatie: www.dierenparkamersfoort.nl

Related Posts
  1. Op 20 december Absolutely Stereo
  2. Right Now festival in Den Haag op 10 december
  3. Wandel mee met de Erwtensoeptocht
  4. Winteravondwandelingen
  5. Bevertochten in de Hollandse Biesbosch
This entry was posted in Amersfoort, Attractieparken, Gelderland. Bookmark the permalink.