Het is weer tijd voor om te beachen!

22-04-2009 – Het zaalseizoen is weer voorbij, de zon laat zich steeds meer zien
en de temperatuur gaat omhoog. 

Van mei t/m augustus organiseert /Free Time Promotion/ weer gedurende zeventien weekenden het ‘/Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit/’.

Dus tijd om je slippers uit de kast te halen en je volleybalkunsten op het strand te vertonen. Lekker beachen en relaxen met wat teamgenoten of vrienden op één van de
stranden langs de Nederlandse kust of in het binnenland. Check voor meer informatie en de toernooikalender: www.beachvolley.nl

Het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit is een cyclus van 42 toernooien dat gedurende zeventien weekenden van mei t/m augustus langs de Nederlandse kust en binnenlandse stranden trekt. Van Vrouwenpolder, Scheveningen en Bussloo tot Ameland, per seizoen doen er 40.000 deelnemers mee en zijn er ongeveer 400.000 . Het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit typeert zich door de gehele sfeerbeleving om het evenement heen. Naast de beachwedstrijden die er worden gespeeld, kun je terecht op het centre court voor een verfrissend drankje, even winkelen in de Beach Shop of lekker relaxen in één van de loungehoeken. Ook voor de bezoeker is het zeker de moeite waard om langs te komen!

Ben je een gevorderde beach volleyballer? Dan kun je je ook inschrijven voor de Eerste of Tweede Divisie toernooien die tijdens het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit worden georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Volleybal Bond.

Ook voor toernooien als het Jiba Eredivisie Beach Volleyball, het Jiba NK Beach Volleyball en met als hoogtepunt de Swatch FIVB World Tour The Hague Open kun je deze zomer terecht op het strand van Scheveningen.

DOE MEE OF KOM KIJKEN! Surf naar www.beachvolley.nl voor alle informatie! Hier kan je jouw team inschrijven, zowel online als schriftelijk! Of bel met 0900-3733846 (€ 0,15 pm).

Related Posts
  1. Het is weer tijd voor het X- Mas Beach Volleyball Toernooi 2008
  2. Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit in Vlissingen
  3. PALM Beach Life Beach Volleyball 2008 in Vrouwenpolder
  4. Palm Beach Life Beach Volleyball 2008 komend weekend in Monster
  5. Palm Beach Life weer terug in IJmuiden op 21 en 22 juni
This entry was posted in Ameland, Scheveningen, Sport. Bookmark the permalink.