Lee towers sluit corsofeest af

20-06-2007 – Niemand minder dan Lee Towers zal het bloemrijke muziekspektakel 'Rhythm & Bloom' van het zestigste en laatste Aalsmeerse bloemencorso afsluiten.

Hij treedt op zaterdag 1 september om kwart over drie op in het Olympisch Stadion tijdens de Grande Finale van het corso. Eerder al was het bestuur van de stichting Bloemencorso Aalsmeer erin geslaagd om de band Chipz!, Thomas Berge en Bastiaan Ragas vast te leggen.

Gratis plaatsen
Het hele corsofeest kan gratis worden bijgewoond door aanmelding via de website http://www.bloemencorsoaalsmeer.nl/. De kaarten zelf worden later geleverd en vormen de enige geldige toegang tot het corsofeest. Aalsmeerders hebben niet alleen gratis toegang in het stadion, ze kunnen zich ook nog eens gratis laten halen en brengen. Daartoe zet de stichting Bloemencorso Aalsmeer op die dag een groot aantal pendelbussen in. Een plaats in de bus kan tegelijkertijd op deze website worden aangevraagd.

Tijdig reserveren
Om in ieder geval Aalsmeerders als eersten in de gelegenheid te stellen om zich op te kunnen geven, hanteert het corso een gefaseerde bekendmaking van deze mogelijkheid. Na een eerdere algemene aankondiging in de lokale media van Aalsmeer, werden onlangs ook mensen in omliggende gemeenten in staat gesteld zich op te geven. En deze week viel tevens een brief van de gemeente bij alle Aalsmeerse huishoudens in de brievenbus. De resultaten van die persoonlijke brief zijn nog niet verwerkt in de tussenstand (21 juni2007) die inmiddels al op ruim 4.500 aanmeldingen staat. Omdat er maximaal 15.000 plaatsen beschikbaar zijn, wordt iedereen aangeraden zich zo snel mogelijk op te geven voor het feest. Want op is op!

Terug naar het stadion
Met het bloemencorso in het stadion wordt teruggegrepen op de periode 1950 tot en met 1960 toen in het Olympisch Stadion grootste corsospelen werden georganiseerd. Destijds kostte de entree nog 3,50 gulden, maar op 1 september is het corsofeest gratis toegankelijk voor inwoners van Amstelveen. Het corsobestuur heeft het hele stadion afgehuurd. Bezoekers aan de Grande Finale hebben een ongestoord uitzicht op zowel het corso en de optredens per praalwagen als op het grote podium waar de artiesten optreden. Aan weerszijden van dat podium komen grote LED-schermen waarop de artiesten en de corsovrijwilligers levensgroot in beeld zullen verschijnen.

Related Posts
  1. Neptunus sluit meerjarige overeenkomst met CHIO Rotterdam
  2. Grote muzikantendag sluit Talent Event af
  3. Kleine problemen in Wembley
This entry was posted in Aalsmeer, Concert, Noord-Holland. Bookmark the permalink.